VERKOSTOMARKKINOINTI

Nykyaikainen Verkostomarkkinointi - It's a Better Way!

Moderni verkostomarkkinointi on 21. Vuosisada jakelutapa ja yksinkertaisesti vaihtoehtoinen tapa hoitaa tavaroiden ja palveluiden jakelu:

Perinteinen jakelukanava käsittää valmistajan, vienti- ja/ tai tuontiagentin /maahantuojan, tukkukaupan sekä vähittäiskaupan. Verkostomarkkinoinnissa tuote tai palvelu sen sijaan siirtyy suoraan valmistajalta kuluttajalle.

Internetin yleistyminen on tehnyt tästä markkinointitavasta paitsi mahdollisen, myös kaikille osapuolille kannattavan tavan toimia: Valmistaja tuntee tarkalleen tuotteen markkinoinnista koituvat kustannukset ja tuotteiden lanseeraaminen yhtä aikaa edullisesti useisiin maihin on mahdollista; verkostomarkkinointi on oivallinen liiketoimintamahdollisuus niille, jotka haluavat rakentaa sen avulla omaa yritystoimintaa ilman perinteiseen yritystoimintaan liittyviä suuria investointeja ja riskejä ja kuluttaja saa tuotteen edullisemmin kuin perinteisen jakelutavan kautta vähittäiskaupan hyllyltä.

 

Tilaa kirja: VERKOSTOMARKKINOINTI - Sinun aikasi - Sinun valintasi

VERKOSTOMARKKINOINTI - Sinun aikasi - Sinun valintasi on suomennos tanskalaisen Jannie Bakin kirjasta NETWORK MARKETING - Hvis din tid er vigtig.

Kirja on Verkostomarkkinoinnin perusopas ja se on tarkoitettu sinulle, joka haluat tehdä verkostomarkkinointia, mutta tunnet epävarmuutta siitä, miten pääsisit hyvään alkuun - tai sinulle, joka olet kokeillut sitä, mutta et ole päässyt tavoitteisiisi ja olet luopunut - tai sinulle, joka toimit verkostomarkkinoinnissa, mutta et ole päässyt ansioille. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa - tai aloittaa uudelleen. Tällä kertaa vain alusta lähtien oikealla tavalla!

Kirja on myös sinulle, joka olet skeptinen ja pidät verkostomarkkinointia epäilyttävänä tai et vain tiedä, mitä se on.

Kirjan hinta 24,95 € sisältää toimitusmaksun Suomessa.

Halutessasi tilata suomenkielisen kirjan VERKOSTOMARKKINOINTI - Sinun aikasi - Sinun valintasi, toimi näin:
Maksa kirjan hinta 19,95 € + toimitusmaksu 5 €, yhteensä 24,95 € Locco Oy:n tilille FI04 1745 3000 025397 käyttämällä viitenumeroa 14339 sekä kirjoittamalla viitekenttään vastaanottajan nimi ja tarkka osoite. Kirja lähetetään maksun saavuttua Locco Oy:n tilille.

 

MITÄ VERKOSTOMARKKINOINTI ON?

Katso lyhyet videot siitä, mistä verkostomarkkinoinnissa on kyse!

Oletko yrittäjähenkinen ja yrittäjyys kiinnostaa, mutta et halua ottaa suuria riskejä etkä ole valmis sijoittamaan suuria summia liiketoiminnan käynnistämiseen tai sitomaan varojasi kiinteisiin kuluihin?

Tunnetko epäluuloa Verkostomarkkinointia eli MLM (Multilevel Marketing) kohtaan? Tai onko sinulla huonoja kokemuksia Verkostomarkkinoinnista? Tai puuttuuko sinulta yksinkertaisesti tietoa, mitä Verkostomarkkinointi on ja miten se toimii?

Katso neljä lyhyttä, mutta sitä informatiivisempaa videota tästä!